Een paar van onze succesverhalen

Rita Vinck uit Lebbeke

Langestraat 72 - Lebbeke --- Alle lof voor Goeman en in het bijzonder voor Hanne. Duidelijke afspraken die steeds perfect werden nagekomen. Het huis van mijn moeder was ook zeer vlug verkocht en dat aan de prijs die ik vooropgesteld had. Dank je wel en bij een volgende verkoop doen we zeker terug beroep op Goeman en vraag ik naar Hanne

Wilfried Van der Jeught uit Mespelare

Denderweg 51 - woning en bouwgrond - Gijzegem ---- Beste Sibille ,prachtig om met jou zaken te doen ,correct en altijd bereikbaar. Je kantoor zal zeker nog verder open bloeien ,geen twijfel aan. Ik zal het zeker aan iedereen aanraden. Het allerbeste nog en misschien nog eens tot weerziens. Wilfried

Nathalie Van Holsbeke uit Lede

Oud-Smetlede 32a te Oordegem --- Het is nu de 2e maal dat ik beroep doe op Sibille om een huis te verkopen en alweer ben ik tevreden van de service ;-) Steeds een correct, duidelijke en eerlijke communicatie. Bedankt Sibille en de rest van het team voor de vlotte samenwerking!

Christaan De Block uit Oudegem

Pastoor J Harduynstraat 1 Oudegem --- professioneel, vriendelijk, communicatief, .... kortom zoals het moet t.o.p.v. andere makelaars GROOT VERSCHIL DIKKE MERCI zeker aan te raden!!!!!!!!!!!!!!!!

Isabelle Ketels uit Dendermonde

Theodor Vermijlenstraat 18 te Baasrode --- Dank jullie wel, en Hanne in het bijzonder. Heel duidelijke communicatie, geen vraag was te veel. Zonder jullie zou ons huis niet zó snel verkocht worden. Merci!!

Peter De Coensel uit Berlare

Oostakkerstraat 15 te Schellebelle --- Zoals voorheen ook deze keer uitstekend werk geleverd door Sibille en haar collega’s! Correcte en discrete afhandeling. Bedankt Sibille en team!

Els Van Leuven uit Wichelen

Ledebaan 303 te Aalst --- Hey Kenneth, We vonden het heel fijn samenwerken met jou. We zijn er van overtuigd dat jouw enthousiasme en vlotte babbel de sleutel was voor het verkopen van ons huis. Ik denk niet dat we nog eens gaan verhuizen.

Hilde Coppens uit Lede

Vrijdagmarkt 3 te Lede --- Beste, Dat er gisteren bij de notaris ook iemand van het kantoor aanwezig was, werd zeer geapprecieerd. Bij deze wil ik jullie nog eens bedanken voor de goede samenwerking en de vlotte verkoop. Mvg, Hilde

Hilke De Knijf uit Wetteren

Achttien Augustuslaan 31 Wetteren --- Als kopers voelden we ons heel professioneel en toch menselijk begeleid, Kenneth hield ons regelmatig op de hoogte i.v.m. het bod dat we gedaan hadden en dat stelde ons gerust. Het is om die reden dat we om te verkopen dan ook voor Goeman gekozen hebben, we wilden dat onze kopers zich ook op hun gemak zouden voelen. Achttien Augustuslaan 31 te Wetteren --- Wat de verkoop betreft een dikke dikke merci aan Nathalie, ze heeft heel goed voor ons huisje en onze dieren gezorgd en ze was er ook altijd voor ons. Als we wat ongerust waren dat de verkoop niet vlotte, als we vragen hadden... Zelfs als ze bezig was of bezet, kreeg ik elke keer zónder fout dezelfde dag een telefoontje of mailtje terug. Dat werd erg geapprecieerd! Bedankt voor de fijne samenwerking!

Lydie Van Bosbeke uit Lebbeke

Florent de Molstraat 2 Lebbeke --- Bedankt! Hopelijk kan er nu snel een datum vastgelegd worden voor het verlijden van de akte. We zijn héél tevreden over jullie manier van werken. Alles is héél correct en professioneel verlopen.

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons