Een paar van onze succesverhalen

Sarah Stroobant uit Wichelen

Statiestraat 81 b 201 Wichelen --- Beste Nathalie, Nog eens bedankt voor de begeleiding, de opvolging, de mailtjes tussendoor en bemoedigende telefoontjes, het was een periode waarin er toch een lichte stress was over "gaat het wel verkocht geraken" maar achteraf is alles perfect op zijn pootjes gevallen

Maeike De Vos uit Uitbergen

Veerstraat 2B 01 Uitbergen --- Vriendelijke mensen, correct advies en duidelijke communicatie. Heel tevreden van de service en een groot verschil met andere kantoren.

Ria en René Dierick

Tinnepotstraat 86 - Dendermonde Goedemorgen Tom, even laten weten, bedankt voor de cava.... gaan we van genieten. Maar vooral wil ik je bedanken voor de fijne samenwerking, de vlotte afhandeling en je enorme inzet om mijn ouders hun woning, Tinnenpotstraat te verkopen. Mag ik jullie fijne kerstdagen en een schitterend 2019 wensen. Warme groet, Ria Dierick Goede namiddag TOM, Ik wil U heel hartelijk bedanken voor alle inspanningen die U gedaan hebt voor de verkoop van ons woonhuis in de TINNENPOT STRAAT. We hebben door U deskundigheid een voor ons aanvaardbare prijs kunnen bedingen . De koper Mr MOYSON Michiel kwam heel spontaan en betrouw baar over , hij zal zeker in een omgeving komen waar mensen nog elkaar begroeten en op tijd en stond een gesprek met elkaar kunnen voeren . Het was heel aangenaam ook U vrouw te mogen leren kennen. Nogmaals bedank voor het goede resultaat . Ook in naam van Ria,waarmee U een perfecte communicatie kon voeren . We zien en horen nog van Jullie voor de afrekening . Fijne Feestdagen voor U Dame ,voor U zelf en U gezin . We horen het verdere verloop wel van U . René.

Patrick en Chantal uit Wetteren

Veerstraat 2 B1 - Uitbergen Beste Nathalie, Het was aangenaam samenwerken met u en jullie kantoor. Jullie zijn correct, vlot in omgang en professioneel. Bedankt voor het vriendelijke onthaal. Wij zullen jullie kantoor zeker aanbevelen aan familie en vrienden. Fijne Kerst en een spetterend Eindejaar!

Rita Vinck uit Lebbeke

Langestraat 72 - Lebbeke --- Alle lof voor Goeman en in het bijzonder voor Hanne. Duidelijke afspraken die steeds perfect werden nagekomen. Het huis van mijn moeder was ook zeer vlug verkocht en dat aan de prijs die ik vooropgesteld had. Dank je wel en bij een volgende verkoop doen we zeker terug beroep op Goeman en vraag ik naar Hanne

Wilfried Van der Jeught uit Mespelare

Denderweg 51 - woning en bouwgrond - Gijzegem ---- Beste Sibille ,prachtig om met jou zaken te doen ,correct en altijd bereikbaar. Je kantoor zal zeker nog verder open bloeien ,geen twijfel aan. Ik zal het zeker aan iedereen aanraden. Het allerbeste nog en misschien nog eens tot weerziens. Wilfried

Nathalie Van Holsbeke uit Lede

Oud-Smetlede 32a te Oordegem --- Het is nu de 2e maal dat ik beroep doe op Sibille om een huis te verkopen en alweer ben ik tevreden van de service ;-) Steeds een correct, duidelijke en eerlijke communicatie. Bedankt Sibille en de rest van het team voor de vlotte samenwerking!

Christaan De Block uit Oudegem

Pastoor J Harduynstraat 1 Oudegem --- professioneel, vriendelijk, communicatief, .... kortom zoals het moet t.o.p.v. andere makelaars GROOT VERSCHIL DIKKE MERCI zeker aan te raden!!!!!!!!!!!!!!!!

Isabelle Ketels uit Dendermonde

Theodor Vermijlenstraat 18 te Baasrode --- Dank jullie wel, en Hanne in het bijzonder. Heel duidelijke communicatie, geen vraag was te veel. Zonder jullie zou ons huis niet zó snel verkocht worden. Merci!!

Peter De Coensel uit Berlare

Oostakkerstraat 15 te Schellebelle --- Zoals voorheen ook deze keer uitstekend werk geleverd door Sibille en haar collega’s! Correcte en discrete afhandeling. Bedankt Sibille en team!

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons