Een paar van onze succesverhalen

Marlies uit Wichelen

Stationsstraat 146, Schellebelle --- nog eens heel erg bedankt voor alles! Voor de vele extra afspraakjes, voor het begeleiden bij mijn eerste aankoop, voor het beantwoorden van al mijn vragen, kortom voor alle moeite! Ik ben zeer blij dat ik bij jullie ben terecht gekomen. Groetjes, Marlies

Els De Schryver uit Burst

Heiplasstraat 81 te Lede --- Dank jullie wel voor de vlotte maar vooral persoonlijke behandeling! Dankzij jullie vonden wij ons droomhuis! Dank je wel Kenneth om bijna dag en nacht klaar te staan. Dank je wel Sibille voor de duidelijke informatie! Klasse!!! Günther & Els

Peter Van Swalm uit Wichelen

Nederkouter 12 te Wichelen --- Akte getekend! Bedankt voor de super service van bij begin tot einde. Top team!

Robby-Tom Van Acker uit Schoonaarde

Steenweg naar Wetteren 157 te Schoonaarde --- Zeer tevreden. Duidelijke afspraken en goede communicatie en afhandeling. Woning was ook zeer snel verkocht. Aanrader.

Diagne Ameth uit Lebbeke

Florent De Molstraat 2 Lebbeke --- Je suis très content de votre service en 2 jours j'ai signé le compris merci beaucoup ,Hanne De Smedt

Hilde Hermans uit Serskamp

Dorpstraat 6 Serskamp --- prettige samenwerking en zeer vlotte afhandeling van het dossier. Woning reeds verkocht in 10 dagen. Super vriendelijk en professioneel. Duidelijke afspraken omtrent de verkoop van de woning. Bedankt Nathalie

Pierre en Marleen uit Wichelen

Kerkbaan 4a Wichelen --- Sibille en haar medewerkers zijn erg gemotiveerd en met een grote betrokkenheid leven zij zich in in de situatie van zowel koper als verkoper. Zij kennen zéér vlug de kwaliteiten van het pand en geven suggesties voor eventuele nuttige aanpassingen. Een lokale vastgoedmakelaar is zeker een pluspunt! Het was aangenaam om met Sibille en haar medewerkers samen te werken. We danken hen voor de vlotte verkoop.

Geert uit Lede

Groenstraat 50 te LEDE --- Bij Goeman vastgoed heb ik steeds het gevoel gehad dat ze met mijn zaak begaan waren. Geen moeite was te veel om tussentijdse evaluatie te houden, nieuwe foto’s te maken met het zonnetje, elementen te bespreken, feedback te krijgen van elk bezoek enz… De perfecte samenwerking die je wilt bij een verkoop van je huis. Bedankt Sibille en Kenneth en de rest van de crew voor de samenwerking! Vastgoed Goeman, zeker een aanrader!

Lou Verdussen uit Brussegem

Hauwerstraat 21 - Buggenhout ---Zeer vriendelijk, zeer efficient. Duidelijke communicatie, goede afspraken gemaakt, steeds bereikbaar. Bedankt Hanne voor de uitstekende service en professionalisme! Top!

Sophie Van Pé uit Lede

Heiplasstraat 8 Lede --- Supervriendelijk! Super professioneel en toch enorm menselijk! En straight to the point! Geen beter team 'te vinden om ons te omringen! Dikke merci aan het volledige team, in ons geval vooral Sibille.

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons