Een paar van onze succesverhalen

Pierre en Marleen uit Wichelen

Kerkbaan 4a Wichelen --- Sibille en haar medewerkers zijn erg gemotiveerd en met een grote betrokkenheid leven zij zich in in de situatie van zowel koper als verkoper. Zij kennen zéér vlug de kwaliteiten van het pand en geven suggesties voor eventuele nuttige aanpassingen. Een lokale vastgoedmakelaar is zeker een pluspunt! Het was aangenaam om met Sibille en haar medewerkers samen te werken. We danken hen voor de vlotte verkoop.

Geert uit Lede

Groenstraat 50 te LEDE --- Bij Goeman vastgoed heb ik steeds het gevoel gehad dat ze met mijn zaak begaan waren. Geen moeite was te veel om tussentijdse evaluatie te houden, nieuwe foto’s te maken met het zonnetje, elementen te bespreken, feedback te krijgen van elk bezoek enz… De perfecte samenwerking die je wilt bij een verkoop van je huis. Bedankt Sibille en Kenneth en de rest van de crew voor de samenwerking! Vastgoed Goeman, zeker een aanrader!

Lou Verdussen uit Brussegem

Hauwerstraat 21 - Buggenhout ---Zeer vriendelijk, zeer efficient. Duidelijke communicatie, goede afspraken gemaakt, steeds bereikbaar. Bedankt Hanne voor de uitstekende service en professionalisme! Top!

Sophie Van Pé uit Lede

Heiplasstraat 8 Lede --- Supervriendelijk! Super professioneel en toch enorm menselijk! En straight to the point! Geen beter team 'te vinden om ons te omringen! Dikke merci aan het volledige team, in ons geval vooral Sibille.

Tom en Annick uit Schellebelle

Kloosterland 15 Schellebelle --- Super tevreden over Goeman Vastgoed : heel goed geholpen alles goed uitgelegd en hulpvaardig, gewoon top!

Luc en Veerle uit Lede

Olmendreefrede 3 - Lede ---- Wat een ongelofelijk service en professionaliteit ! We kochten niet alleen onze nieuwe woning bij Sibille maar waren zo onder de indruk van de persoonlijke en correcte aanpak dat we ook onze oude woning aan haar toevertrouwden. En bij het eerste bezoek was de woning verkocht! Alleen maar lof en complimenten voor jullie opvolging en klantvriendelijkheid! Topteam !

Nancy Ringoot uit Dendermonde

De Dammenlaan 52 Dendermonde -- Super gedaan, het huis van mijn ouders. Extra dank u wel aan Tom voor de vlotte en vriendelijke samenwerking, mijn ouders voelden zich, ondanks de moeilijke beslissing die ze moesten nemen, gesteund en goed geholpen!!!

Kristof Scholliers uit Dendermonde

Leo Bruynincxstraat 6 - Dendermonde -- Al van bij de eerste gesprekken hadden we het gevoel dat we jullie konden vertrouwen, en dit bleek ook effectief zo te zijn :) Zelfs de notaris was onder de indruk van jullie betrokkenheid! Merci, Tom, we kijken uit naar een verdere samenwerking!

Lisa D'haese uit Berlare

Brugstraat 36 a Berlare --- "Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met jullie kantoor. Voordat we dit huis kochten, hadden we er al enkele bezocht met andere kantoren. Hierbij hadden we soms echt een slecht gevoel, of we merkten dat het kantoor niet deed wat er van hen verwacht werd, of er werd geen tijd gemaakt, mails met een bod werden pas meer dan een week later beantwoord... En dat is bij jullie kantoor helemaal anders. Jullie steken er met kop en schouders bovenuit. Waarvoor nog eens bedankt voor de fijne samenwerking."

Marie-Louise Lievens uit Wichelen

Suikerstraat 30 te Schellebelle ---- na verkoop van onze woning in Serskamp enkele jaren terug, hebben we geen moment getwijfeld om ook de ouderlijke woning in Schellebelle via Goeman Vastgoed te verkopen. Met een zeer mooi en snel resultaat tot gevolg. Hartelijk dank opnieuw !

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons