Een paar van onze succesverhalen

Tom en Annick uit Schellebelle

Kloosterland 15 Schellebelle --- Super tevreden over Goeman Vastgoed : heel goed geholpen alles goed uitgelegd en hulpvaardig, gewoon top!

Luc en Veerle uit Lede

Olmendreefrede 3 - Lede ---- Wat een ongelofelijk service en professionaliteit ! We kochten niet alleen onze nieuwe woning bij Sibille maar waren zo onder de indruk van de persoonlijke en correcte aanpak dat we ook onze oude woning aan haar toevertrouwden. En bij het eerste bezoek was de woning verkocht! Alleen maar lof en complimenten voor jullie opvolging en klantvriendelijkheid! Topteam !

Nancy Ringoot uit Dendermonde

De Dammenlaan 52 Dendermonde -- Super gedaan, het huis van mijn ouders. Extra dank u wel aan Tom voor de vlotte en vriendelijke samenwerking, mijn ouders voelden zich, ondanks de moeilijke beslissing die ze moesten nemen, gesteund en goed geholpen!!!

Kristof Scholliers uit Dendermonde

Leo Bruynincxstraat 6 - Dendermonde -- Al van bij de eerste gesprekken hadden we het gevoel dat we jullie konden vertrouwen, en dit bleek ook effectief zo te zijn :) Zelfs de notaris was onder de indruk van jullie betrokkenheid! Merci, Tom, we kijken uit naar een verdere samenwerking!

Lisa D'haese uit Berlare

Brugstraat 36 a Berlare --- "Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met jullie kantoor. Voordat we dit huis kochten, hadden we er al enkele bezocht met andere kantoren. Hierbij hadden we soms echt een slecht gevoel, of we merkten dat het kantoor niet deed wat er van hen verwacht werd, of er werd geen tijd gemaakt, mails met een bod werden pas meer dan een week later beantwoord... En dat is bij jullie kantoor helemaal anders. Jullie steken er met kop en schouders bovenuit. Waarvoor nog eens bedankt voor de fijne samenwerking."

Marie-Louise Lievens uit Wichelen

Suikerstraat 30 te Schellebelle ---- na verkoop van onze woning in Serskamp enkele jaren terug, hebben we geen moment getwijfeld om ook de ouderlijke woning in Schellebelle via Goeman Vastgoed te verkopen. Met een zeer mooi en snel resultaat tot gevolg. Hartelijk dank opnieuw !

Ingrid Van Geeteruyen uit Uitbergen

Koffiestraat 4 B - Uitbergen ---- "Bedankt Sibille en Nathalie voor de zeer goede samenwerking bij de verkoop van mijn woning! Prima service, vriendelijk, vlot, professioneel... kortom 100 % tevreden. Doe zo voort !!!"

Bram De Winter uit Wichelen

Billegem 9 te Serskamp -- "Zeer vriendelijk en vlotte service. Op 2 dagen was onze woning al beklonken, na 1 dag online meteen meer dan 10 bezoeken ingepland! Enorm bedankt om alles zo vlot te laten gaan."

Kjell Roggeman uit Schellebelle

Kerkbaan 33 Wichelen -- "Zeer vlot en aangenaam verloop bij de aankoop van een huis. Geweldige samenwerking en snelle verwerking van de aankoop."

Sven Vergauwen uit Hamme

Clement Rottiersstraat 18 Hamme -- "Goede service, zeer actief , komen afspraken zeer goed na !!! #tomisnentopper"

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons