Een paar van onze succesverhalen

Steven Symaes uit Dendermonde

Leo Bruynincxstraat 6 Dendermonde --- "Bedankt voor de zeer aangename en vlotte samenwerking. Zowel voor de verkoop van onze eigen woning als voor de aankoop van onze nieuwe stek verliep alles bijzonder snel en vlekkeloos!"

Vick Van Beveren uit Dendermonde

Baleunisstraat 60 Dendermonde --- "Uitstekende service. Steeds bereikbaar. Vlot contact, kortom een aanrader. Bedankt voor de samenwerking"

Marnix Boucheda uit Wichelen

Krijgelstraat 16 – Wichelen ----- Een huis laten verkopen bij goeman . Alles verliep prima en is verkocht binnen de 2 weken super gedaan Sibille en Nathalie.

Greet De Schrijver uit Lede

Markizaatstraat 33 - Lede ----- "Dikke merci voor de blitz verkoop van mijn huisje! Door de sfeervolle foto's, de persoonlijke tekst en de enthousiaste, professionele aanpak was het zo geklonken. Het was voor mij een moeilijke stap om afscheid te nemen van mijn allereerste stekje maar door jullie hartelijke ondersteuning kon ik het met een goed gevoel overdragen. Op naar een nieuw avontuur! Bedankt!"

Debbie de Brauwer en Jahani Joly

Lange Haagstraat 12 - Wichelen ----- "Bedankt Nathalie van immo Goeman! Je hielp ons altijd en geen vraag of verzoek was teveel. Dank zij jou hebben we ons huis gevonden en bleven de kopzorgen tot een minimum bespaard. Wij raden jullie alvast overal aan! Jullie staan een grote stap verder dan jullie concurrentie."

Dieuwke De Ryck uit Dendermonde

Meersstraat 20 - St Gillis Dendermonde ----- "Supergoede samenwerking met dit kantoor van begin tot eind, zeer vriendelijk en staan steeds klaar indien nodig! Een aanrader voor iedereen!"

Eddy uit Berlare

Molendreef 45 - Berlare ----- "Perfecte samenwerking. Bedankt Sibille en de rest van het team. Wij zijn 100% tevreden klanten. Doe zo voort!!"

Wendy en Frédéric uit Haaltert

Parklaan 139 b 10 - Aalst ----- "Zeer vriendelijk en professioneel, altijd snel antwoord op onze vragen en heel blij met de samenwerking. Sibille en Niels, jullie hebben dat super gedaan!"

Philippe en Katrien, Milan en Rune uit Berlare

Brugstraat 36 D - Berlare ----- "Bedankt Sybille en Nathalie voor de samenwerking voor verkoop van ons huis. Van in het begin goed advies gekregen en duidelijke afspraken gemaakt. Onze woning was op minder dan 2 weken verkocht, dit heeft ons volgend project in Spanje ook een extra versnelling bezorgd waavoor onze dank. Superteam zou ik zeggen....doe zo voort."

Emilienne Strobbe uit Wichelen

Nederkouter 14 - Wichelen ----- "Ben zeer tevreden over jullie doe zo verder bedankt voor alles"

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons