Een paar van onze succesverhalen

Ingrid Van Geeteruyen uit Uitbergen

Koffiestraat 4 B - Uitbergen ---- "Bedankt Sibille en Nathalie voor de zeer goede samenwerking bij de verkoop van mijn woning! Prima service, vriendelijk, vlot, professioneel... kortom 100 % tevreden. Doe zo voort !!!"

Bram De Winter uit Wichelen

Billegem 9 te Serskamp -- "Zeer vriendelijk en vlotte service. Op 2 dagen was onze woning al beklonken, na 1 dag online meteen meer dan 10 bezoeken ingepland! Enorm bedankt om alles zo vlot te laten gaan."

Kjell Roggeman uit Schellebelle

Kerkbaan 33 Wichelen -- "Zeer vlot en aangenaam verloop bij de aankoop van een huis. Geweldige samenwerking en snelle verwerking van de aankoop."

Sven Vergauwen uit Hamme

Clement Rottiersstraat 18 Hamme -- "Goede service, zeer actief , komen afspraken zeer goed na !!! #tomisnentopper"

Steven Symaes uit Dendermonde

Leo Bruynincxstraat 6 Dendermonde --- "Bedankt voor de zeer aangename en vlotte samenwerking. Zowel voor de verkoop van onze eigen woning als voor de aankoop van onze nieuwe stek verliep alles bijzonder snel en vlekkeloos!"

Vick Van Beveren uit Dendermonde

Baleunisstraat 60 Dendermonde --- "Uitstekende service. Steeds bereikbaar. Vlot contact, kortom een aanrader. Bedankt voor de samenwerking"

Marnix Boucheda uit Wichelen

Krijgelstraat 16 – Wichelen ----- Een huis laten verkopen bij goeman . Alles verliep prima en is verkocht binnen de 2 weken super gedaan Sibille en Nathalie.

Greet De Schrijver uit Lede

Markizaatstraat 33 - Lede ----- "Dikke merci voor de blitz verkoop van mijn huisje! Door de sfeervolle foto's, de persoonlijke tekst en de enthousiaste, professionele aanpak was het zo geklonken. Het was voor mij een moeilijke stap om afscheid te nemen van mijn allereerste stekje maar door jullie hartelijke ondersteuning kon ik het met een goed gevoel overdragen. Op naar een nieuw avontuur! Bedankt!"

Debbie de Brauwer en Jahani Joly

Lange Haagstraat 12 - Wichelen ----- "Bedankt Nathalie van immo Goeman! Je hielp ons altijd en geen vraag of verzoek was teveel. Dank zij jou hebben we ons huis gevonden en bleven de kopzorgen tot een minimum bespaard. Wij raden jullie alvast overal aan! Jullie staan een grote stap verder dan jullie concurrentie."

Eddy uit Berlare

Molendreef 45 - Berlare ----- "Perfecte samenwerking. Bedankt Sibille en de rest van het team. Wij zijn 100% tevreden klanten. Doe zo voort!!"

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons