Een paar van onze succesverhalen

Wendy en Frédéric uit Haaltert

Parklaan 139 b 10 - Aalst ----- "Zeer vriendelijk en professioneel, altijd snel antwoord op onze vragen en heel blij met de samenwerking. Sibille en Niels, jullie hebben dat super gedaan!"

Philippe en Katrien, Milan en Rune uit Berlare

Brugstraat 36 D - Berlare ----- "Bedankt Sybille en Nathalie voor de samenwerking voor verkoop van ons huis. Van in het begin goed advies gekregen en duidelijke afspraken gemaakt. Onze woning was op minder dan 2 weken verkocht, dit heeft ons volgend project in Spanje ook een extra versnelling bezorgd waavoor onze dank. Superteam zou ik zeggen....doe zo voort."

Emilienne Strobbe uit Wichelen

Nederkouter 14 - Wichelen ----- "Ben zeer tevreden over jullie doe zo verder bedankt voor alles"

Yves en Sylvia uit Appels

Zandstraat 16 - Appels / Dendermonde ----- "Een immo die niet opdringerig is, duidelijke taal, zeer vriendelijk... dikke mercie voor de snelle verkoop...”

Pieter en Katrijn uit Lede

Stokstraat 11 - Lede ----- "Hartelijk dank voor een prima service bij de verkoop van ons huis!"

Bram en Leslie uit Wichelen

Boeygem 6 - Wichelen ----- "De meest aangename en professionele vastgoedmakelaar die ik ooit heb ontmoet. Goede verkopers, maar niet te opdringerig en heel professioneel in de opvolging van het dossier. Snelle reactie, excellente service. Ik zou Goeman Vastgoed aan iedereen aanraden!”

Mariman-Vanhoyweghen uit Appels

Bevrijdingslaan 22 - Appels/Dendermonde ----- “Geachte , Bedankt voor jullie werk en de goede zorgen bij de verkoop van het huis. Beste groeten”

Clara Bourgeois uit Geraardsbergen

Molenkouterstraat 51 - Dendermonde ----- "Bedankt voor de leuke, vlotte en duidelijke samenwerking. Eerst een ...goede verhuurperiode en aansluitend een mooie verkoop! Dank u!!”

De familie Vlaeminck uit Lede

Katstraat 34 - Lede ----- "Ik wil je langs deze weg bedanken voor de goede en vooral aangename samenwerking ivm de verkoop van ons huis in de Katstraat. Het was echt prettig samenwerken en daarboven op zijn de kopers enorm tevreden en vinden ze het hun droomhuis, daarom nogmaals dikke merci, groetjes van Hilde en co ”

Annie De Smedt

Hekkergemstraat 114 - Schellebelle ----- "De samenwerking met kantoor Goeman is zéér positief verlopen !! Van bij de opstart : een goede opvolging, uitstekende service, efficiënt en als resultaat een snelle verkoop van de woning. Ik zorg zeker voor mond-aan mondreclame bij familie, vrienden om voor jullie kantoor te kiezen ! Bedankt voor de goede samenwerking en veel succes voor de toekomst.”

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons