Een paar van onze succesverhalen

Yves en Sylvia uit Appels

Zandstraat 16 - Appels / Dendermonde ----- "Een immo die niet opdringerig is, duidelijke taal, zeer vriendelijk... dikke mercie voor de snelle verkoop...”

Pieter en Katrijn uit Lede

Stokstraat 11 - Lede ----- "Hartelijk dank voor een prima service bij de verkoop van ons huis!"

Bram en Leslie uit Wichelen

Boeygem 6 - Wichelen ----- "De meest aangename en professionele vastgoedmakelaar die ik ooit heb ontmoet. Goede verkopers, maar niet te opdringerig en heel professioneel in de opvolging van het dossier. Snelle reactie, excellente service. Ik zou Goeman Vastgoed aan iedereen aanraden!”

Mariman-Vanhoyweghen uit Appels

Bevrijdingslaan 22 - Appels/Dendermonde ----- “Geachte , Bedankt voor jullie werk en de goede zorgen bij de verkoop van het huis. Beste groeten”

Clara Bourgeois uit Geraardsbergen

Molenkouterstraat 51 - Dendermonde ----- "Bedankt voor de leuke, vlotte en duidelijke samenwerking. Eerst een ...goede verhuurperiode en aansluitend een mooie verkoop! Dank u!!”

De familie Vlaeminck uit Lede

Katstraat 34 - Lede ----- "Ik wil je langs deze weg bedanken voor de goede en vooral aangename samenwerking ivm de verkoop van ons huis in de Katstraat. Het was echt prettig samenwerken en daarboven op zijn de kopers enorm tevreden en vinden ze het hun droomhuis, daarom nogmaals dikke merci, groetjes van Hilde en co ”

Annie De Smedt

Hekkergemstraat 114 - Schellebelle ----- "De samenwerking met kantoor Goeman is zéér positief verlopen !! Van bij de opstart : een goede opvolging, uitstekende service, efficiënt en als resultaat een snelle verkoop van de woning. Ik zorg zeker voor mond-aan mondreclame bij familie, vrienden om voor jullie kantoor te kiezen ! Bedankt voor de goede samenwerking en veel succes voor de toekomst.”

Esrä uit Oudegem

Kluisberg 30 - Lede ----- "Ik was al heel tevreden over het kantoor bij de aankoop van mijn huis. We hadden toen al wat immokantoren bezocht maar er kwam nergens iets uit de bus, naar ons gevoel ging het bij de andere enkel maar om de verkoop en de commissie en werd er niet echt gekeken naar de klant zelf. Tot we bij Goeman terecht kwamen, we waren super tevreden hoe alles afgehandeld werd, door de goede tussenkomst van jullie was alles snel in orde gekomen. Bij de verkoop van het huis was er dus geen twijfel mogelijk over welk kantoor we zouden kiezen. We waren er van overtuigd dat alles goed ging verlopen en dat was het ook. Nathalie heeft me altijd heel goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Als er een vraag was of er moest iets veranderd worden, dan werd dat meteen in orde gebracht. Ik ben zeer tevreden over Goeman vastgoed, het huis heeft niet lang op de markt gestaan, alles is zeer vlot en correct verlopen en het was een zeer aangename samenwerking.”

Diane uit Wichelen

Krabbegem 5 - Wichelen ----- "Proficiat en inderdaad twas nie gemakkelijk maar ben je toch dankbaar voor de goede zorgen en service”

Chris uit Lede

Onegem 90 – 9300 Aalst ----- Sibille, jij hebt mij enorm gesteund in één van de moeilijkste periode in mijn leven. Bedankt om de verkoop tot een goed einde te brengen!”

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons