Een paar van onze succesverhalen

Andy uit Serskamp

Dendermondsesteenweg 78 - Schellebelle ----- “Alvast bedankt voor de moeite en energie die je in de verkoop gestoken hebt. Ik kan alleen maar positieve comentaar geven en u dik aanbevelen bij vrienden,familie en kennissen.”

Gerda Van Nuffel

Koebosstraat 49 - Appels - Dendermonde ----- “Gewoon P E R F E C T, Bedankt!!! Algarve, here I come”

Carmen Van Huffel

Billegem 9 - Serskamp - Wichelen ----- “Enthousiast team, snelle verkoop en goede opvolging! Bedankt!!!”

Glen Putteman

Hof Ter Bremptstraat 4 - Dendermonde ----- “Dank aan Stefanie en Sibille voor de uitstekende service! Nooit eerder gezien! Kortom uitstekend!”

Maarten en Anjulie

Wakkebroekstraat 4 - Berlare ----- “Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking met Vastgoedkantoor Goeman.De professionele en actieve aanpak van de makelaar hebben snel tot de verkoop van onze woning geleid!”

Françoise Peers en Juan Fernandez Y Mendez

Suikerstraat 14 - Schellebelle ----- "Bij deze wensen wij u te feliciteren met uw tussenkomst bij de aankoop van onze woning in de Suikerstraat 14 te Schellebelle. Uw professionaliteit is zeker een voorbeeld van hoe de aankoop van een huis dient te verlopen ! Nogmaals bedankt."

De Smet Johan en Venneman Anna

Stationsstraat 65 - Schellebelle ----- "Graag wil ik je bedanken voor de aanpak van het dossier en het vlekkeloze verloop van de verkoop. Aangezien ik niet vertrouwd ben met de vastgoedsector, ben ik afgegaan op mond- aan-mondreclame om jullie kantoor te kiezen. Pluspunten vond ik ook dat jullie kleinschalig zijn en vertrouwd zijn met de regio. Vanaf de eerste contacten had ik een goed gevoel bij jullie aanpak. In de loop van de voorbije maanden kon ik alleen maar bevestigen dat jullie open, professioneel, gedreven en efficiënt te werk zijn gegaan om een pand dat om diverse redenen niet goed in de markt lag, toch voor een aanvaardbare prijs te verkopen binnen een redelijke termijn. De manier waarop jullie het dossier opgevolgd hebben, de informatieverstrekking en de perfecte service die jullie geboden hebben, maken van jullie kantoor een voorbeeld voor de hele sector. Gefeliciteerd en bedankt daarvoor. Het zal wel geen toeval zijn dat ik in de regio Wichelen steeds vaker panden zie, die door jullie verkocht worden. Ik wens jullie dan ook nog veel zakelijk succes toe en hoop dat jullie op de ingeslagen weg blijven voortgaan."

Frank Coppens uit Serskamp

Wanzelesteenweg 6- Serskamp ----- "Sibille, nogmaals bedankt voor de professionele aanpak en begeleiding bij de verkoop van het huis in Serskamp en de aankoop van het appartement in Lede. Mijn ouders hadden geen betere partner kunnen vinden. Goeman Vastgoed & Advies is een absolute aanrader om mee te werken !!!”

Marijke Van Gysegem uit Lede

Guchtstraat 26 - Lede ----- "Hoewel we met beetje pijn in het hart zullen vertrekken, werd de verkoop van ons huis ons alleszins zeer gemakkelijk gemaakt! Op een tiental dagen zorgde Sibille er persoonlijk voor dat het huis op een professionele manier werd verkocht! Bedankt Sibille voor de grote flexibiliteit, de snelle en professionele handeling en een meer dan volledige verkoopsovereenkomst! Wij kunnen alvast verder en Wim, Caroline en kleine Klaas ook! SUPER!!”

Rudi en Fabienne uit Dendermonde

Rozenlaan 10 - St-Gillis Dendermonde ----- "Eerst zelf geprobeerd maar weinig of geen reactie. Heel tevreden over de samenwerking die eerlijk en correct verliep en nooit opdringerig was”

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons