Een paar van onze succesverhalen

Esrä uit Oudegem

Kluisberg 30 - Lede ----- "Ik was al heel tevreden over het kantoor bij de aankoop van mijn huis. We hadden toen al wat immokantoren bezocht maar er kwam nergens iets uit de bus, naar ons gevoel ging het bij de andere enkel maar om de verkoop en de commissie en werd er niet echt gekeken naar de klant zelf. Tot we bij Goeman terecht kwamen, we waren super tevreden hoe alles afgehandeld werd, door de goede tussenkomst van jullie was alles snel in orde gekomen. Bij de verkoop van het huis was er dus geen twijfel mogelijk over welk kantoor we zouden kiezen. We waren er van overtuigd dat alles goed ging verlopen en dat was het ook. Nathalie heeft me altijd heel goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Als er een vraag was of er moest iets veranderd worden, dan werd dat meteen in orde gebracht. Ik ben zeer tevreden over Goeman vastgoed, het huis heeft niet lang op de markt gestaan, alles is zeer vlot en correct verlopen en het was een zeer aangename samenwerking.”

Diane uit Wichelen

Krabbegem 5 - Wichelen ----- "Proficiat en inderdaad twas nie gemakkelijk maar ben je toch dankbaar voor de goede zorgen en service”

Chris uit Lede

Onegem 90 – 9300 Aalst ----- Sibille, jij hebt mij enorm gesteund in één van de moeilijkste periode in mijn leven. Bedankt om de verkoop tot een goed einde te brengen!”

Andy uit Serskamp

Dendermondsesteenweg 78 - Schellebelle ----- “Alvast bedankt voor de moeite en energie die je in de verkoop gestoken hebt. Ik kan alleen maar positieve comentaar geven en u dik aanbevelen bij vrienden,familie en kennissen.”

Gerda Van Nuffel

Koebosstraat 49 - Appels - Dendermonde ----- “Gewoon P E R F E C T, Bedankt!!! Algarve, here I come”

Carmen Van Huffel

Billegem 9 - Serskamp - Wichelen ----- “Enthousiast team, snelle verkoop en goede opvolging! Bedankt!!!”

Glen Putteman

Hof Ter Bremptstraat 4 - Dendermonde ----- “Dank aan Stefanie en Sibille voor de uitstekende service! Nooit eerder gezien! Kortom uitstekend!”

Maarten en Anjulie

Wakkebroekstraat 4 - Berlare ----- “Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking met Vastgoedkantoor Goeman.De professionele en actieve aanpak van de makelaar hebben snel tot de verkoop van onze woning geleid!”

Françoise Peers en Juan Fernandez Y Mendez

Suikerstraat 14 - Schellebelle ----- "Bij deze wensen wij u te feliciteren met uw tussenkomst bij de aankoop van onze woning in de Suikerstraat 14 te Schellebelle. Uw professionaliteit is zeker een voorbeeld van hoe de aankoop van een huis dient te verlopen ! Nogmaals bedankt."

De Smet Johan en Venneman Anna

Stationsstraat 65 - Schellebelle ----- "Graag wil ik je bedanken voor de aanpak van het dossier en het vlekkeloze verloop van de verkoop. Aangezien ik niet vertrouwd ben met de vastgoedsector, ben ik afgegaan op mond- aan-mondreclame om jullie kantoor te kiezen. Pluspunten vond ik ook dat jullie kleinschalig zijn en vertrouwd zijn met de regio. Vanaf de eerste contacten had ik een goed gevoel bij jullie aanpak. In de loop van de voorbije maanden kon ik alleen maar bevestigen dat jullie open, professioneel, gedreven en efficiënt te werk zijn gegaan om een pand dat om diverse redenen niet goed in de markt lag, toch voor een aanvaardbare prijs te verkopen binnen een redelijke termijn. De manier waarop jullie het dossier opgevolgd hebben, de informatieverstrekking en de perfecte service die jullie geboden hebben, maken van jullie kantoor een voorbeeld voor de hele sector. Gefeliciteerd en bedankt daarvoor. Het zal wel geen toeval zijn dat ik in de regio Wichelen steeds vaker panden zie, die door jullie verkocht worden. Ik wens jullie dan ook nog veel zakelijk succes toe en hoop dat jullie op de ingeslagen weg blijven voortgaan."

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons