Een paar van onze succesverhalen

Frank Coppens uit Serskamp

Wanzelesteenweg 6- Serskamp ----- "Sibille, nogmaals bedankt voor de professionele aanpak en begeleiding bij de verkoop van het huis in Serskamp en de aankoop van het appartement in Lede. Mijn ouders hadden geen betere partner kunnen vinden. Goeman Vastgoed & Advies is een absolute aanrader om mee te werken !!!”

Marijke Van Gysegem uit Lede

Guchtstraat 26 - Lede ----- "Hoewel we met beetje pijn in het hart zullen vertrekken, werd de verkoop van ons huis ons alleszins zeer gemakkelijk gemaakt! Op een tiental dagen zorgde Sibille er persoonlijk voor dat het huis op een professionele manier werd verkocht! Bedankt Sibille voor de grote flexibiliteit, de snelle en professionele handeling en een meer dan volledige verkoopsovereenkomst! Wij kunnen alvast verder en Wim, Caroline en kleine Klaas ook! SUPER!!”

Rudi en Fabienne uit Dendermonde

Rozenlaan 10 - St-Gillis Dendermonde ----- "Eerst zelf geprobeerd maar weinig of geen reactie. Heel tevreden over de samenwerking die eerlijk en correct verliep en nooit opdringerig was”

Johan, Mira, Runar, Mette en Lasse Van der Putten-Minnenbo uit Schoonaarde

Schoonaardebaan 66 - Schoonaarde ----- "Soms neem je beslissingen in je leven, die een hele ommezwaai met zich meebrengen, zoals de verkoop van ons huis....voor heel wat mensen gewoon wat bakstenen die je verkoopt, maar voor ons is het meer dan dat. De kinderen zijn hier geboren en tal van andere herinneringen die eraan vasthangen. We hopen van harte dat het gezin dat hier komt wonen, het hier enorm naar hun zin gaat hebben en er een echte "Thuis" gaat van maken. Sibille, op jou hebben we altijd kunnen rekenen. Je gaf telkens een goede feedback. Je bent een krak in je werk en je doet het met hart en ziel! Doe zo voort! Bedankt!”

Thomas en Liesbeth uit Appels

Hoofdstraat 48 - Appels ----- "5 sterren voor Stefanie en Goeman Vastgoed! Ze hebben voor de verkoop van ons huis een topprestatie neergezet. Correct, snel, sympathiek en professioneel. Een echte aanrader!”

Marc en Vanessa uit Schellebelle

Pater Bontinckstraat 18 - Schellebelle ----- "Onze woning verkopen met de begeleiding van vastgoed Goeman was een heel goede ervaring. Een snelle verkoop en een heel goede opvolging door Nathalie en Sibille ”

Even checken hoe leuk wij zijn ?

Blijf op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar het huis van uw dromen? Laat hier uw wensen achter en wij houden u op de hoogte zodat uw droomhuis u niet ontgaat. Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons