Nieuws

Effect van Corona op de vastgoedmarkt

29 Mei 2020

Hoe het er vandaag voorstaat? verwoord door CIB voorzitter Daniel Buschman: "Vastgoed blijkt eens te meer een veilige haven, dat is ook na vorige crisismomenten in onze geschiedenis al gebleken. Daar heb je eigenlijk geen glazen bol voor nodig." En zo hadden wij het ook tijdens Corona al voorspeld op onze facebook pagina #vingeraandepols

Lees meer

10 jaar Goeman Vastgoed

26 Mei 2020

10 jaar Goeman Vastgoed, honderden woningen, appartementen en bouwgronden vonden hun juiste koper. Al die tevreden klanten geven ons zoveel voldoening om er met heel veel passie nog minstens 10 jaar bovenop te doen

Lees meer

Kantoren terug open vanaf 11 mei

29 April 2020

Op 11 mei mogen we onze beide kantoren opnieuw openen en alle afspraken met klanten laten doorgaan. Wij zijn al aan het aftellen ! Vanaf 4 mei bellen we iedereen op onze wachtlijsten op om zo op een efficiënte en veilige manier, zo snel mogelijk tegemoet te komen aan jullie wensen.

Lees meer

Thank you!

18 April 2020

Goeman Vastgoed zegt dankjewel in tijden van Corona

Lees meer

Belgen kopen meer vastgoed dan ooit

23 April 2019

Nog nooit werden in België zo veel vastgoedtransacties afgesloten als in het eerste kwartaal van dit jaar. En nooit kostte een appartement meer.

Lees meer

Goeman Vastgoed zoekt vastgoedbediende

19 Februari 2019

Ons team bestaat intussen uit 5 medewerkers die alle dagen het beste van zichzelf geven. Wegens verdere expansie willen we er snel iemand bij voor de interne ondersteuning van onze kantoren te Dendermonde en Lede

Lees meer

Nieuwe huurwetgeving voor hoofdverblijfplaats

02 Januari 2019

In de pers werd al heel wat aandacht besteed aan de nieuwe regels rond woninghuur die er in Vlaanderen zullen komen. Daarbij wordt de focus vooral gelegd op de huurwaarborg. Die zou namelijk van twee naar drie maanden huur gaan. Daarnaast zijn er ook nog heel wat andere zaken die zullen wijzigen.

Lees meer

EPC in een nieuw jasje

02 Januari 2019

Het energieprestatie certificaat zit vanaf 4 januari 2019 in een nieuw jasje

Lees meer

Sloop- en heropbouwpremie

02 Januari 2019

In verschillende steden in ons land betaal je 6% BTW in plaats van 21% als je een woning afbreekt en opnieuw opbouwt. Vlaams minister van Energie Bart Tommelein voert een sloop- en heropbouwkorting van 7.500 euro in voor al wie niet van dat verlaagd BTW-tarief kan genieten.

Lees meer

100km run Kom op Tegen Kanker

19 Maart 2018

Team Goeman Vastgoed heeft zich ingezet voor Kom op Tegen Kanker. Ons team zamelde 2600 eur startgeld in dat integraal naar kankeronderzoek gaat. Daarnaast probeerden we ons voldoende voor te bereiden op de 40, 30, 20 en 10 km die elk van de teamleden diende af te leggen.

Lees meer

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons