Batibouw 2017 naar nieuws overzicht

22 Januari 2017

BELEEF BATIBOUW AAN DEN LIJVE

Op zoek naar slaapkamerverlichting, een deurbel, een spiegel voor boven de wastafel, een nieuwe keuken of een volledig nieuw huis? Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het op Batibouw. En wat nog meer is, je kunt er niet alleen alles bekijken en vergelijken, je kunt het ook allemaal aan den lijve ondervinden! Trek je schoenen uit en test zelf hoe een kurkvloer aanvoelt, bepaal of de waterstraal van die douchekop wel krachtig genoeg is voor jou of snuif de geur op van die mooie lederen zetels … Op Batibouw kun je de ideeën die je online verzamelt, effectief beleven.

LIJSTJE … CHECK

Batibouw besteedt dit jaar extra aandacht aan een aantal interessante thema’s.
Checklists bijvoorbeeld. Met een lijstje bij de hand hoef je niet meer te piekeren of je wel aan alles gedacht hebt. Heb je genoeg stopcontacten en lichtschakelaars in je keuken voorzien? Check! Ligt de waterleiding klaar? Check! Gasaansluiting? Check! Speciaal voor jou hebben professionals, per sector, een checklist opgesteld zodat je zonder kopzorgen kunt bouwen en renoveren. Aanvinken maar!

INVESTEREN IS RENDEREN

Op zoek naar een veilige belegging met een interessant rendement? Dan is investeren in vastgoed een goede optie. Bezoek de Immovillage en dompel je onder in de immobiliënwe-reld. Je vindt er alle deskundige informatie en zelfs saloncondities die jouw project een finan-cieel duwtje in de rug geven.

DE TOOLS MAKEN DE WERKMAN/VROUW

Heb je er al eens van gedroomd om je met een voorhamer uit te leven op een muurtje? Kom naar Paleis 9 en haal de Bob de Bouwer in je naar boven. Je kunt er in een beveiligde ruimte het nieuwste gereedschap ontdekken én testen. Kun jij het maken? Nou en of!

 

TEKST : Evelien Verhauwert
afbeelding : Annelies Marie

Bron : Immovlan.be

Delen op

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons