Goeman Vastgoed loopt voor het goede doel naar nieuws overzicht

28 Januari 2018

Zo was er zowel in 2010 als 2011 een soloteam van Goeman Vastgoed aan de start van de 1000 km. In de daaropvolgende jaren steunden we telkens één van de deelnemende teams aan het sterk groeiende wielerevent. Als die deelnemende teams dan ook nog eens persoonlijke kennissen of vrienden zijn en je een gezicht kan plakken op de strijd die helaas teveel mensen moeten leveren tegen kanker, dan kan het sponsorbedrag nooit hoog genoeg zijn.

Dat Goeman Vastgoed iets heeft met Kom op tegen Kanker, mag dus duidelijk zijn. Maar wie ons iets beter kent, weet ook dat ons team helemaal gebeten is door de loopmicrobe.

We hebben dan ook geen seconde getwijfeld om samen met de collega's in te schrijven voor dit nieuwe loopevent van Kom op tegen Kanker: De 100km.

Collega Tom zal de 40 km voor zijn rekening nemen. 
Onze nieuwe collega (ontbreekt nog op de foto) traint alvast voor de 30 km.
Sibille verlegt haar grenzen en wil 20 km afleggen.
Vaste waarde Nathalie vervoegt ons voor de laatste 10 km.
En collega Hanne zorgt voor alle logistieke en mentale ondersteuning. :-)
YES we can ! Maar we hebben jullie steun meer dan nodig.


Meer informatie
0475763015
sibille@goemanvastgoed.be

Volg dit team op Facebook
Volg dit team op Instragram
http://www.goemanvastgoed.be
Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340004545
Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Daarnaast plannen we deze acties :

 

T-shirt verkoop : loopshirts met toffe quotes
Interesse? je vindt ze op onze facebookpagina www.facebook.com/GoemanVastgoed of stuur ons een mailtje naar info@goemanvastgoed.be

 

 

2 februari  = lichtmis = pannenkoekendag

5 pannenkoeken voor 5 eur** 10 pannenkoeken voor 10 eur** Afhalen kan tussen 16-19u op ons kantoor te Wichelen (Boterhoek 23)
Levering aan huis mogelijk mits supplement 2 eur

Bestellen via info@goemanvastgoed.be

 

Delen op

Uw eigendom ook verkopen? Contacteer ons